За Лидер Тим

Основан 20yy, Лидер Тим е дестинација за проценки на имот кои претставуваат вистинска вредност за вас но се и во слад со вашиот буџет. По потреба, соработуваме со специјалисти кои ги познаваме и на кои им веруваме, сé со цел да добиете навремена и квалитетна проценка.

Постоиме со цел да изградиме искуство каде страста и целта доаѓаат заедно.

Contact us online or give us a call today for a consultation.

Повеќе информации на

072 226 253

Консалтинг услуги

Економски консалтинг

Правен консалтинг

Изработка на бизнис план

Вршиме проценки од следните области

Нашиот тим

Лиценци

Контакт

АДРЕСА

Даме Груев бр. 5, блок 3,

1000 Скопје

ТЕЛЕФОНИ

070 288 515 (Елена)
072 226 253 (Драган)

EMAIL

info@lidertim.mk

Контакт форма

За повеќе инфо околу нашите услуги, пишете ни

Испрати

Наша локација

Пон-Пет 8:30am- 5pm / На телефон 24/7